ABOUT

THE BLOG2015


THE BLOG

NONNA ARMIDA Love Family Food was born with the intention of transmitting an approach to cooking that takes its inspiration from my beloved grandmother Armida who, when she was over 90, would have started to make her lunch by half cooking the tomatoes in order to peel them and then make the red sauce for her pasta.
It wasn’t too much work and it wasn’t for a special occasion. It was cooking and it was for herself.
This blog focuses on the natural pace of cooking simple recipes from fresh ingredients for the well being of you and your family.
The blog is also conceived with the intention of creating a community of food lovers as well as a platform for people that live in Switzerland to understand how and where to find ingredients, tools and inspiration within the country and also abroad.


DER BLOG 

NONNA ARMIDA Love Family Food wurde mit der Absicht ins Leben gerufen, sich mit den Kochkünsten meiner geliebten Grossmutter Armida, die für mich schon immer eine grosse Inspiration war, näher zu befassen, und andererseits ihr fundiertes Können weiter zu geben. Sie hat noch mit über 90 Jahren mittags die Tomaten blanchiert und geschält, um eine Tomatensauce für ihre Pasta zu kochen. Es war nicht zu viel Arbeit und auch nicht für einen speziellen Anlass. Es war einfach Kochen, und es war für ihr eigenes Mittagessen.
Dieser Blog ist speziell ausgerichtet auf die natürliche Art des Kochens und einfache Rezepte mit frischen Zutaten ­ zu ihrem Wohl und das ihrer Familie.
Auch habe ich diesen Blog erstellt, um eine Gemeinschaft von “FOODLOVERS” zu bilden, sowie eine Plattform für alle Menschen die in der Schweiz leben, um herauszufinden,wo man Zutaten, Zubehör und Inspiration im ganzen Land und darüber hinaus finden kann.

ME & MY GRANDMOTHER

 

2007